» Home

Auto winterbanden

Als u uw auto wilt laten voorzien van winterbanden, bent u bij Star Car aan het juiste adres. Hier kunt u voor uw auto zowel winterbanden huren als kopen. Winterbanden zijn zeer nuttig en raadzaam wanneer u op vakantie gaat naar een gebied met veel sneeuw. In sommige landen is het zelfs verplicht uw auto te voorzien van winterbanden, om veiligheid en grip op de weg te garanderen. Ook als u in Nederland blijft, kunt u er met winterbanden voor zorgen dat u onder alle weersomstandigheden grip op de weg houdt.

Op deze website vindt u een overzicht van alle winterbanden die u kunt kopen. Zo verkopen we banden van onder andere Vredestein, Pirelli en Michelin. Als u liever winterbanden huurt, omdat u ze bijvoorbeeld maar één keer in de zoveel tijd nodig heeft, zijn ze al te verkrijgen vanaf 140 euro. Van maandag tot en met vrijdag kunt u langskomen in het Star Car Centre tussen 8.00 en 17.00 uur. Heeft u nog vragen? U kunt ze mailen naar info@starcar.nl of bellen naar 070-3605422.

Bekijk onze aanbiedingen Bekijk onze specials

 

Kijk verder op deze website voor meer informatie over onder andere dakdragers, verkoop en verhuur van winterbanden en ski- en bagageboxen. Als u nog vragen heeft kunt u contact met ons opnemen of onze showroom bezoeken.

Meer informatie over onze producten is ook te vinden op de volgende pagina's:
Huur sneeuwkettingen - Skibox - Dakkoffer auto - Bagagebox huren - Hapro skibox - Sneeuwkettingen huren - Thule bagagebox - Thule dakdrager - Winterbanden huren - Winterbanden verhuur.

Een greep uit ons assortiment

Bagagedragers Verkoopartikelen Hapro Verkoopartikelen Thule Verkoop sneeuwkettingen