» Home » Informatie Choice rent

Informatie Choice rent

Een Star Car voor elke transport klus

Een huis gekocht! Verbouwen? Uw zoon of dochter op kamers? Een nieuw meubel ophalen? De fietsen mee op vakantie? Star Car is het antwoord op al uw vervoerswensen.

Choice Rent verhuurt aanhangwagens in verschillende soorten en maten. Small, medium en large, met of zonder huif, het is maar net wat u nodig heeft. Alles gaat heel eenvoudig mee achter uw eigen auto. En verder hoeft u zich nergens zorgen over te maken. Choice Rent heeft alles voor u geregeld.

Veilig op weg

Kiest u voor Star Car, dan kiest u voor kwaliteit. Choice Rent biedt moderne aanhangwagens die in goede staat verkeren. Een aanhangwagen waarmee u voor de dag kunt komen, elke keer opnieuw. Dat komt doordat Choice Rent veel aandacht besteedt aan het onderhoud van de aanhangwagens. Iedere wagen wordt wekelijks zorgvuldig ge?nspecteerd en schoongemaakt. Bovendien vindt na het schoonmaken een technische controle plaats, zodat elke aanhangwagen in optimale topvorm verkeert.

Choice Rent, daar kunt u op rekenen

Ook de zakelijke kant is goed geregeld. U huurt tegen een redelijke prijs. En wanneer u een Star Car aanhangwagen voor langere tijd huurt, zijn er aantrekkelijke kortingen. Uw Star Car dealer kan u er meer over vertellen.
De borgsom voor de huur van een aanhangwagen voor een dag bedraagt als u contant betaald Euro 250,00 , betaald u met pin of creditcard dan bedraagt de borg Euro 100,00  [zie "Aanhangwagens"]. Vergeet niet uw rijbewijs en kentekenbewijs mee te nemen. Ook een extra kentekenplaat is makkelijk. Heeft u die niet? Geen zorg: uw Star Car dealer stelt er ??n gratis beschikbaar. De kentekenplaat wordt gemaakt terwijl u wacht. Dit hulpmiddel is echter niet rechtsgeldig.


Laag tarief voor snelle klussers

Heeft u een aanhangwagen voor een kortere tijd nodig, dan huurt u bij Choice Rent extra goedkoop. Bij het huren van een aanhangwagen voor slechts een, twee of drie uur, hanteert Choice Rent een speciaal tarief [zie "Aanhangwagens"]. Reserveren voor dit speciale tarief is niet mogelijk.

Extra korting voor langere periodes

Huurt u een Star Car aanhangwagen langer dan vier dagen, dan krijgt u een korting van 20% per dag. En wilt u langer dan veertien dagen een aanhangwagen huren, dan krijgt u zelfs 40% korting per dag.

All-in

Bij Star Car huurt u een aanhangwagen tegen een all-in prijs. D.w.z. inclusief BTW en kentekenplaat (niet rechtsgeldig).
Onder een kalenderdag wordt verstaan: een dag met eenzelfde datum, geen 24 uur.

Star Car Holiday

Speciaal voor uw vakantie of week-end trips heeft Choice Rent de Star Car 'Holiday'. Een compact en solide aanhangwagen die voor meer comfort in de auto zorgt.
De Star Car 'Holiday' is uitgerust met 14 inch wielen, een reservewiel, disselslot en vaste afsluitbare luchtgeveerde deksel voorzien van een imperial. U huurt de Star Car 'Holiday' al voor E 18,- per dag all-in. Voor langere periodes biedt Choice Rent u een aantrekkelijk kortingstarief, waarbij de korting al snel kan oplopen tot 50% [zie "Aanhangwagens"]. Tijdig reserveren geeft u zekerheid op een veilige en comfortabele autovakantie.

Het rijbewijs B en BE

In onderstaand, door CBR / BOVAG samengesteld schema, kunt u nagaan welke aanhangwagen u mag trekken met uw auto en uw categorie rijbewijs.

Voor max. toelaatbare massa: zie "Aanhangwagens".

CHOICE RENT wenst u een goede reis

Choice Rent aanhangwagens zijn veilig en betrouwbaar. Berekend op een flinke lading, dus met dikke laadvloeren, stevige assen en een perfect ophangsysteem. Bovendien zijn alle aansluitingen volgens de ANWB- specificaties. U kunt dus gerust op weg.

Pech onderweg?

Pech onderweg kan iedereen overkomen. In zo'n geval kunt u contact opnemen met:
Choice Rent service dienst 0800 - 022 40 10, of ANWB-hulpdienst 0800-0888.

Hoofdkantoor / Star Car Centre

Ahornstraat 4-14
2565 ZX Den Haag
telefoon 0800 - 022 40 10
telefoon 070 - 360 54 22
e-mail info@starcar.nl